Sisäkatot, väliseinät ja sisäverhoustyöt Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Tilaan kuin tilaan voi saada uuden ilmeen sisäkatolla, väliseinillä ja sisäverhoustöillä. Kun haluat parantaa yrityksesi viihtyvyyttä ja toimivuutta sisärakennetöillä, ota yhteyttä Sisärakenne Isomäki Oy:hyn! Palvelemme Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla.

Sisäkatot

Sisäkaton remontilla tilaan saadaan enemmän valoa. Erityisesti julkisten tilojen sisäkatot tummenevat nopeasti kaupunkipölystä. Yritystilasi saattavat myös olla huonekorkeudeltaan tai luonnonvaloltaan niukkoja, jolloin oikeanlaisella sisäkaton valinnalla voidaan vaikuttaa merkittävästi tiloissa oleskelevien viihtyvyyteen.


Julkisten tilojen sisäkatot ovat tavallisesti levykattoja, jotka toimitetaan moduulirakenteena. Levykatto on tasapintainen ja hillitty valinta ja sopii erityisesti toimistotiloihin.


Maalatuilla tai pinnoitetuilla metallikatoilla puolestaan saadaan helppoutta ja esteettisyyttä erilaisiin tiloihin. Metallisäleet, -paletit tai -kasetit ovat hygieenisiä ja helppoja puhdistaa. Yllä mainitut ratkaisut ovat vain muutamia esimerkkejä osaamisestamme – ota yhteyttä ja kysy lisää!

väliseinät Helsinki

Väliseinät

Väliseinät ovat paitsi selkeä tilanjakaja myös sisustuksellinen ratkaisu. Asennusvalmiit väliseinämme ovat kevyitä, mutta kestävät kulutusta haastavissakin tiloissa. Tilanjakajiin saadaan kaivattua yksilöllisyyttä erilaisilla väreillä ja kuvilla. Suunnittelupalvelumme auttaa sinua mielellään valitsemaan yritykseesi sopivat väliseinät.

sisäverhoustyöt Helsinki

Sisäverhoustyöt

Sisäverhoustyöt kuuluvat olennaisena osana liike- ja toimistorakennuksiin. Sisärakenne Isomäki Oy hoitaa vaativatkin sisäverhoustyöt ammattitaidolla sovitussa aikataulussa. Tutustu referensseihimme!